Yetkinlik Gelişim Takibi | Polivalans Yönetimi Yazılımı-Uygulaması

Özellikler

Gelişim Takibi

Beceri boşluklarına uygun, çalışan bazlı gelişim planlarıyla hedeflerinize ulaşın. Vizyonumuza ulaşmak için net belirlenmiş hedefler ve stratejiler hayati öneme sahiptir. Ancak, bu stratejileri uygulamak ve hedeflere ulaşmak için bir yol haritası gereklidir. TalentAstra, size özel gelişim planlarıyla bu yol haritasını oluşturur ve başarıya giden yolda rehberlik eder.

Sağladığı İmkanlar

TalentAstra, ihtiyaç duyduğunuz en uygun yetkinlik koleksiyonunu oluşturmanıza yardımcı olur. Çalışan değerlendirmeleri tamamlandığında, beceri boşluklarını detaylı bir şekilde raporlayarak çalışan bazında hedeflenen gelişim planlarını oluşturabilirsiniz. TalentAstra ile:

  • Esnek Gelişim Planlaması: İhtiyacınıza göre istediğiniz periyot ve detayda gelişim planları yapabilir,
  • İş Güvenliği Optimizasyonu: Tekrarlı eğitimlerle iş kazalarını ve iş kayıplarını en aza indirebilir,
  • Anlık Raporlama: Polivalans tabloları ve gelişim raporları hazırlayarak her an denetime hazır olabilirsiniz.

TalentAstra, işletmenizin yetkinlik yönetimini optimize ederken sürdürülebilir iş güvenliği ve denetim süreçlerini de destekler.

Beceri Boşluklarının Yönetimi

Beceri boşluklarını hedefleyerek etkili bir gelişim planı oluşturur. Dinamik yapısı sayesinde, zorunlulukları koruyarak plan üzerinde gerektiğinde özelleştirmeler yapmanıza olanak sağlar.

Denetim Hazırlığı

Belirlediğiniz her hedefe zamanında ulaşmanız için bildirim ve eskalasyon mekanizmaları sunar. Gelişim aşamalarına dair kanıtları titizlikle saklar ve sürekli denetime hazır durumda olmanızı sağlar.

Periyot Bazlı Takip

Yıllık veya belirli dönemler bazında gelişim takibi gerçekleştirmenizi sağlar. İhtiyacınıza göre güncel veya geçmiş verilere dayalı olarak, anlık polivalans tabloları ve gelişim raporları hazırlar.

İş Kazaları ve Kayıplarının Önlenmesi
İş güvenliği ve yasal sorumluluklarla ilgili gelişim aşamalarını takip ederek, periyodik planlamalar yapmanıza olanak tanır ve böylece iş kazaları ve kayıplarının önüne geçmenize yardımcı olur.